Over ons

Matrasaanbieding.nl is de specialist op het gebied van matrassen. Wij leveren topkwaliteit matrassen rechtstreeks vanaf de fabriek naar de klant, tegen de allerlaagste prijs! We streven continue naar het leveren van de beste kwaliteit en service. Door middel van een unieke formule waarbij we kwalitatieve matrassen in grote volumes inkopen, kunnen we ervoor zorgen dat u voor een zeer scherpe prijs een topkwaliteit matras kunt kopen. Wat deze formule vooral succesvol maakt is de sterke focus op de online verkoop van matrassen via onze webshop. Omdat wij geen dure showroom hebben en de matrassen rechtstreeks bij de fabrikant inkopen, kunnen wij onze prijzen laag houden. Hiervan kunt u als consument van profiteren en veel geld besparen!          

Service

Goede service vinden wij erg belangrijk. Wij helpen u graag met uw vragen met betrekking tot bestellen, de levering, de garantie of uw keuze voor een artikel. Om u op weg te helpen hebben we ook een pagina gemaakt met veelgestelde vragen en antwoorden. Tot slot geven wij op alle matrassen 30 dagen omruilgarantie. Mocht u niet tevreden zijn over uw matras,  dan kunt u gebruik maken van onze slaapgarantie (30 dagen omruilgarantie). U kunt uw matras binnen 30 dagen GRATIS omruilen tegen een andere type matras. Hierdoor bent u verzekerd van een goede nachtrust!

Meer weten over ons?

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over ons? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Onze contactgegevens kunt u vinden op de pagina: contact.

 

Matrasaanbieding.nl – Topkwaliteit matrassen voor de scherpste prijs!