Garantievoorwaarden

Matrasaanbieding.nl geeft op alle matrassen 5 jaar fabrieksgarantie.
Wij hanteren een afbouwende garantie van 5 jaar zoals onderstaand omschreven:

1ste jaar: volledige garantie
1 – 2 jaar: 20% afschrijving
2 – 3 jaar: 40% afschrijving
3 – 4 jaar: 60% afschrijving
4 – 5 jaar: 80% afschrijving
Na vijf jaar € 45,- voorrijkosten

De fabrieksgarantie geldt voor alle natuurlijke gebreken of veranderingen die een zichtbare kuilvorming (groter dan 2 cm) veroorzaken. Normale veranderingen in hardheid of eigenschappen die de drukverlagende eigenschappen niet aantasten, vallen niet onder de garantie. De garantie geldt alleen voor schade of gebreken die ontstaan zijn door materiaal- of productiefouten.

Om aanspraak te maken op garantie, moeten zowel het matras en de hoes heel zijn en niet vervuild. Tevens dient de originele aankoopfactuur aanwezig te zijn. Evenals de stickers die op het matras zitten. Het matras dient te worden gebruikt op de juiste bodem en op de juiste manier te worden onderhouden door het matras regelmatig om te draaien. Schade door oneigenlijk gebruik, het inklinken van de afdeklagen met minder dan twee centimeter en afname van de oorspronkelijke stramheid van het interieur tot 20%, evenals een normale slijtage, vallen niet onder deze garantie. Er wordt géén garantie verleend op de hoezen.

Bij verkeerd gebruik, zichtbare vervuiling of beschadiging na levering vervallen tevens alle garantie aanspraken.
De bovenstaande aangegeven garanties doen geen afbreuk aan de wettelijke rechten welke u al heeft omtrent garantie en conformiteit.

Garantie op bedtextiel: 3 Jaar CBW garantie.

Oude Matrassen Retour Service.

Bij de levering van uw matrassen kunt u hetzelfde aantal matrassen retour geven als u bij ons heeft besteld. Voor deze service rekenen wij € 10,00 per matras, ongeacht het soort matras(sen). Dit kunt u optioneel bij uw bestelling aangeven!

Het werkt als volgt:

   • De bezorgers gebruiken de plastic hoes waarin uw bestelling verpakt zit – uit het oogpunt van hygiëne- om uw oude matras(sen) in te pakken. De bezorgers nemen vervolgens uw oude matrassen mee.
   • Het afvoeren van overige delen van uw oude bed. Zoals lattenbodems etc valt niet onder deze service.
   • Deze matrassen worden gerecycled of aan een goed doel geschonken.
   • Deze service geldt voor geheel Nederland en België.

 

Matrasaanbieding.nl – Topkwaliteit matrassen voor de scherpste prijs!